JOHNNY'S BURGER COMPANY BREDA

Recentebeoordeling


3 sterren uit 144 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Johnny's Burger Company Breda. Meer weten? Ontdek meer

14 jun 2024 om 19:16 Het broodje was zwart (aangebrand). Jammer dat ik geen foto kan plaatsen. De bestelling smaakte niet erg vers. Alsof het uren van tevoren was gemaakt. Friet was niet goed doorgebakken, erg slap. Was een grote teleurstelling.
25 mei 2024 om 0:33 duurde langer dan 1,5 uur en was koud aangekomen niet te vreten, kip nog rood van binnen en frietjes smaken oud !!
20 mei 2024 om 19:28 Wij vonden het niet goed
23 apr 2024 om 19:57 Krul friet niet gaar
23 mrt 2024 om 22:05 Ordered my food with drinks and we got no drinks delivered
29 feb 2024 om 22:59 Top
27 feb 2024 om 22:28 Lekkere burgers en potatoe wedges. En het eten was nog goed warm.
26 feb 2024 om 20:03 Bezorging duurt veeeeeel te lang. Dus dit was de laatste keer.
23 feb 2024 om 21:44 Eens maar nooit meer. Na 2 uur gewacht te hebben opgebeld, heel klantonvriendelijk aan de telefoon. Bestelling was nog niet gemaakt, toen ik vroeg waarom ik 2 uur moest wachten, werd de hoorn erop gegooid. Burger was koud en niet lekker. NOOIT MEER.
23 feb 2024 om 21:16 Heb nog nooit zo lang op een bestelling moeten wachten, na 2x bellen met de vraag waarom het zo lang moet duren. Vervolgens bezorgde is alles koud. Dat was eens maar nooit meer
17 feb 2024 om 0:19 Eten was lauw. Burger smaakte totaal niet boeiend. Friet was wel lekker en aardige bezorger